Friday, February 18, 2011

Si Gadis Bersama Bikini Kuning Polka Dot

alaaaa. ni bukan 3gp.

kadang2 ada lagu comel2, selain daripada Barney dan kawan2 nya saya sayang awak, awak sayang saya..kita adalah keluarga bahagia..dengan pelukan dan ciuman, cakaplah awak sayang saya jugeee....

lagu2 macam ni bawak mood baik kan. macam dengar nak senyum. kalau lagu cintan cintun tu macam saya sayang awak bayi...( i love you baby) lagu macam tu kena duduk tepi tingkap pandang pokok2 awak dan pasang kipas speed 5 supaya dapat effect angin2 dan rasa diri ayu macam dalam video klip new boys dulu2.
kalau dengar lagu celaka kau tinggal daku tu bawak mood sakit hati+sedih nak nak pulak baru semalam boyfriend kantoi hantar sms.


ni lagu ni lagu lama. lagu bikini kuning. kalau aku pasang mak aku ketawa. ALAA. aku tau dia teringat zaman gonjeng2 dia dulu dalam bus ayah aku tengah dok usha. eleh mak.

jadi tak salah kot aku nak buat korang2, ceh macam je blog ni ada orang baca kan.. aku nak bawak korang punya mood feeling2 comel. boleh?






si gadis bersama bikini kuning polka dot =) malang sekali tiada video bergerak perempuan bikini untuk anda yang suka tengok perempuan berbikini







ye. mula2 memang kita akan laju dan bersuara paling lantang sekali  sing alongtime part  itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini sebab dah terang2 tajuk dia kan. tapi lama2 kita akan hafal seluruh lirik lagu dia kalau selalu dengar.
teheee. Ni pula lirik supaya korang tak kata aku suggest lagu lucah. bukti ni.



She was afraid to come out of the locker
She was as nervous as she could be
She was afraid to come out of the locker
She was afraid that somebody would see
Two, three, four, tell the people what she wore

It was an itsy, bitsy, teenie, weenie, yellow polka-dot bikini
That she wore for the first time today
An itsy, bitsy, teentie, weenie, yellow polka-dot bikini
So in the locker she wanted to stay
Two, three, four, stick around we'll tell you more

She was afraid to come out in the open
And so a blanket around she wore
She was afraid to come out in the open
And so she sat bundled up on the shore
Two, three, four, tell the people what she wore

It was an itsy, bitsy, teenie, weenie, yellow polka-dot bikini
That she wore for the first time today
An itsy, bitsy, teentie, weenie, yellow polka-dot bikini
So in the blanket she wanted to stay
Two, three, four, stick around we'll tell you more

Now she's afraid to come out of the water
And I wonder what she's gonna do
Now she's afraid to come out of the water
And the poor little girl's turning blue
Two, three, four, tell the people what she wore

It was an itsy, bitsy, teenie, weenie, yellow polka-dot bikini
That she wore for the first time today
An itsy, bitsy, teentie, weenie, yellow polka-dot bikini
So in the water she wanted to stay
(From the locker to the blanket)
(From the blanket to the shore)
(From the shore to the water)
Yes, there isn't any more
 
 credit here



kalau masih tak happy, sila maklumi saya mungkin saya akan membantu dengan cara lain.

3 comments:

~shasha abdullah~ said...

hoi...salah tatabahasa.pergi tadika semulalah sarah...;p

Einaz Shah Rizal Thomas said...

ee sara dah ada blog balik la.
best.best ! ;)

sarahunny said...

@shasha: haha teruk sangat ke bm aku?

@einaz: wuu.haha thank you dear :)