Tuesday, March 1, 2011

Relaks sudah der!

Kita ni tak boleh kena tegur sikit
Kuih akok pun jadi kelat
Bila kecoh seantero internet
Ragam masing2 macam nak bersilat

Cemuih aku dengaq
"blog aku , aku punya suka"
tapi depa tak ingat nak perhabaq
hat dok baca ni, sapa dia ka?

Hang bukan buat blog buat hang sorang
Satu dunia kot baca
Dok senyum sorang2 macam kerang
Tempek blog satu dunia nak tau cerita


Bila orang tegur
Kalot
Sebab belum tersungkur
Nanti ribut

Pembaca setia pun memberi sokongan
Yelah masing2 punya pandangan
Tapi tu bukan ukuran
Sebab kita ni ada batasan

Rasional tak maw
Nak cakap pasal islamic law
Jangan jadi macam kerbau
Kerbau tak pegi surau

Hang rasa hang dah buat terbaik
Depa kata pasal aib
Hati pun dah 'break'
Silent reader pun jadi kawan baik

No comments: