Wednesday, May 18, 2011

Hati Kata Ini

Aku rasa kalau aku menjadi penganggur satu hari nanti aku akan bersungguh2 memohon kerja kat subway. Itu je satu pekerjaan yang menarik pada mata aku, sebab dapat membau parmesan dengan meat hari2 tu macam satu terapi bermakna, tak macam besfriends aku yang lain, dila, enol, rozi, mereka sungguh bencikan subway. Aku tak pastilah benci ke apa, mungkin tidak gemar, mungkin tidak berapa gemar, mungkin.. dududududu.

lately aku tidak mentulis apa2 yang bermanfaat untuk viewers, ala yang dulu pun takde lah manfaat mana. ye itu pun kalau ada viewers lah. HAHA. hek tak kelakar. oh ye! followers aku pun berkurangan tahu! kikikiki. hari itu 509. 508. 507! ngahahaha. adakah ada di sana persatuan UNfollow u, unfollow me? itu aku tak tahu. nak follow tidak tu korang punya suka. Sebab KEBANYAKKAN yang follow pon sebab nak follow je, takde sebab lain. Kalau aku, aku lebih prefer untuk follow blog yang aku memang nak baca lagi nak baca lagi. Kalau saja2 follow, sorry wa tak minat. Tapi aku lebih suka orang unfollow aku sebenarnya daripada menjadi anon dan drop comment yang bukan2. tak suka kau blah itu lebih terpuji. OH ye. aku pon telah menRemove follow widget kat side kiri ini, ini kerana aku berasa tak perlu lah korang2 nak follow. Bukan merajuk ada orang unFollow, taktaktak. Aku tak rasa nak ada follower pun, aku admit blog aku tak ada syarat2 untuk orang follow pun thus, aku pun bukan bercommitment nak update selalu

Baru ni aku pulang ke kampung halaman. =) kau nak aku cerita apa? 3 hari takkan pernah cukup kalau kau seorang fan "saya suka peluk emak".

Kepada orang yang belajar di luar negeri, Jehan, Shafiq, Nanna Zahid, Sanisa, Marina, Zul, Elia, Donki, study baik2 naa. aku tahu kau orang sekarang rindu Malaysia damn much sampai nangis2 kalau aku cerita pasal sambal belacan, jambu cicah serbuk asam, keropok lekor cicah sos panas, ABC banyak jagung. AHAHAHAHA. sana ada?

Kepada bestfriend Dila, bertabahlah dengan dugaan itu. Aku tahu kau mampu.
Yang selalu singgah terima kasih kalau ada lah. aku taktau hangpa sapa, tapi thanks thanks thanks kalau ada lah. ^.^ take care semua.

1 comment:

Anonymous said...

bukan suke tapi xgemar..