Sunday, June 26, 2011

Benda-benda aku rasa kelakar dalam internet

Facebook Versi Melayu



Aku tukar version English kepada Malay. Ada lah beberapa benda kelakar. Ini antaranya.
Kan kalau dekat version english dia sepatutnya "type your message here" something like that laaa.  tapi ni aku tak faham, aku try jugak bukak messages yang lain. sume nya tulis mcm kat atas


Makcik Cameltoe

Seriously der? apa susah sekarang ni kat mana2 mall bukan je makcik, anak dara, tak berapa dara, gay pon ada pakai legging yang nampak cameltoe. gay tu aku tak sure lah tapi yeahh tak yah cari tenet pon takpe.. kau duduk je beberapa minit kat mana2 mall, macam2 gaya cameltoe kau jumpa. itu sadis.


Afiqah Boob Nude


amboi3 gatai naaah. hang cari pa? cari pa? hello afiqah.. are you....? TCH TCH


kadang2 aku fikir orang2 yang cam alim2 yang kita nampak baik je, comel berbudi pekerti, sopan santun, nak pulak hensem, pandai dan rajin belajar...dikau jangan percaya sangat baik laki ke perempuan, sebab kalau kau tengok apa yang mereka google seperti contoh2 tak berapa senonoh (bukan untuk tujuan research pembelajaran) barulah tahu apa dalam kepala otak diorang ni. Ala jangan tipu aku tau korang pon sama.
Tapi kalau betul2 baik, baguslah. teruskan :)

4 comments:

izwan7 said...

haha.. cameltoe..
aduyai sangap betul budak tu.. agaknye sbb dh habis dh kot web2 porn kene blok ngan skmm

kalau kat google ade i'm feeling lucky kn.. cer translate dlm malay.. saya rasa bertuah.. hahaha :p

Anonymous said...

0.o

Hxnis said...

ni blog 18 tahun ke atas ni.
kekekeke

sarahunny said...

@izwan: ahah aku tak tau la kot2 bapak budak ke kan.
haha tula. kelakar betul. aku kalau bosan2 aku wat google translate. terhbur jugak lah

@hanis"haha. eh blog aku suci ok. suci dalam debu