Thursday, June 9, 2011

Printer

Halo. lately eh bukan lately dah berkurun aku malas nak tulis fakta2. aku malas mengkaji, aku malas buat kesimpulan aku malas nak cakap pasal benda yang takkan boleh ubah apa2 macam kenapa harga nasi kukus semakin menaik misalnya. itu amat memedihkan untuk aku fikir.

oh lagi satu perkara yang aku malas adalah kerja memprint design, aku rasa printer office aku ni dah cukup TUA. pantang salah sikit. Nyayuk nya bukan main.
Kalau kau masukkan kertas banyak sikit even kau dah ketuk2, tepuk2 kertas tu, dia stuck pastu dia buat bodoh je document lain yang tak terprint lagi. Selambek je. haih. ini mengundang geram.

Kadang2 pernah bos buat sesi terjah kejadah tu tiba2 intercom mencakap "sara, printkan design AAAA tu nak 4set lagi setengah jam customer nak ambek" tak histeria pulak aku nak handle printer yang macam hamporas tu, nak handle kertas2 lagi, susun2 since memang itu kelemahan aku tengok kertas banyak2 aku rasa nak pitam, nilah aku syak aku ni dilahirkan memang untuk era intelek, tak mainlah kertas2, sume pendrive, email, sms je. pfttt.

kat mana tadi? ohye. dahlah 4set, pastu nak kena maintain dengan bos punya fussy lagi. fuuh jangan cakap aku tak berpeluh. dah macam maraton 5 pusingan.

takde apa sebenarnya, aku tulis ni sebab dengan harapan bos aku baca ke, nanti dapat hidayah dia nak beli printer baru shining2 ke. k tuje.

2 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ same dgn lah naseb kite ... printer kat opiz owg ni pon da nazak kemain ... time nak cepat, die majuk ... kalau tanak gune 2 elok laks, cisss!

sarahunny said...

@pink: haha tulah kan. ni tgh tunggu ni. malas dah nak g pujuk2. bia je dulu.