Wednesday, July 20, 2011

Crushes all over the world


Aku rasa ada celebrities suka stalk aku.. semua artis dari semua negara suka stalk aku, aku rasa diorang berterima kasih kat google translate, lainlah kalau demi cinta diorang kat aku diorang sanggup belajar bahasa melayu kennn keennn.


Thailand- Tik Jesadapon, sebab apa aku syak dia.. dulu tv2 selalu tayang cerita ada muka dia ni, dia belakon dengan Nom apetah tu paling banyak, cerita dia paling famous The princess tu, cair aku dengan mak aku..tiba2 mak aku lupa ayah aku pernah ngorat dia masa muda2 dulu secara tak langsung aku jatuh hati, aku rasa macam nak kahwin dengan dia. Bila tingkatan 4 aku dah kenal google mengGoogle ni, aku siasat lah nama dia, yelaaaaah nak siasat nama dia dalam drama tu mana aku faham siam walaupun ada darah sikit2..barulah aku tau nama dia Tik Jesadapon, dan bukan setakat itu aku pernah tulis surat kat dia berbekalkan setem 50sen paling mahal lah masa tu.. tapi sampai sekarang dia tak balas2. Aku rasa dia stalk aku dengan cara macam ni lah.



Germany-Thore Schölermann, sebenarnya aku baru crush dengan dia kejap tadi, masa aku type "germany actro" dingggg kelua nama dia. ok lah. aku nak crush dengan dia sekarang sebab dia stalk blog aku Hallo Ich liebe dich! (baru google translate tadi)


Russia- aku tak tau la bila SALT spy aku.
India?- Ni Juhi Chawla tak pun Amir Khan ni


okay. bos masuk. BYE.

3 comments:

saya_arief said...

wah..artis2 meh singgah eh..
fewiitt..
haha.
:D

ღ p!nk veLvet ღ said...

ni yg menjelez ni amir khan curang ngn i, hahaha~~

sarahunny said...

@saya_arief: kononnyaa.

@pink: ehh mana ada drp dulu dia dgn i. ahahha