Wednesday, July 6, 2011

Dulu aku dilemma full time or part time. sekarang aku dah dapat full time. sekarang aku berat hati nak tinggal life kat sini.

kau gila tak berat hati? lepas nak belajar, mana ada online shopping sampai habis duit,
mana ada makan mekdi, esok subway, lusa piza gemuklah aku. mana ada tunggu duit masuk setiap awal bulan muka berseri pegi jusco rasa nak beli semua benda, mana ada tengok movie setiap minggu 2 movies or lebih. mana ada lalalalalala tiap2 minggu,

bila jadi student semula, aku dapat bet la aku dirundung perangai dulu2, maksud aku mula2 masuk aku nervous tak ketahuan, pastu bajet nak buat semua benda skema je sebab aku tak suka kena marah,
tiap2 minggu fikirkan assignment, exam, fikir je la. usaha tidak. aku harap berubahlah sikit. hahhahah. eh serious ni serious. paling mensedihkan adalah rasa miskin. takde huhahuha lagi gembira habiskan duit.

pergi aku pon untuk menambah ilmu. insyaAllah dengan minat semua susah aku boleh buat.

aku percaya takdir, ketentuan dan rezeki setiap manusia tu dah termaktub. All the best untuk diri aku.

4 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

all the best 4 u 2 (",)

Hxnis said...

go sarah go!

r.k said...

dapat mana babe ?
alah , rasa miskin paling lama pun 3 tahun je . kan kan kan

sarahunny said...

@pink velvet: hai awak salu dtg sini kan. tQ! :)

@hanis: tenkiu hanis tenkiu!

@r.k: 2-3 years! limkokwing. eheh. cpt cakap good luck! haha