Monday, July 11, 2011

Sayang Hakak Enon Kepada Hadik Sofiya



http://nuresyasofya.blogspot.com/
https://www.facebook.com/resya.sofya



Hallo si cantik manis *tangan di dada mata ke atas*

header adik memang tiptop. cemanew adik edit boleh gabung gambo jadi 3? pastu ada exposure lebih lak. adik pandai guna photoshop tak ni? 



nama adik Resya kan? hamboihh nama mak pak bagi sedap sungguh noh. ada sofiya pulak. canggih manggih nama adik.
kagum hakak.



firstly hadik, hakak nak cakap hakak terharu bila hakak tengok muka hakak ada kat page, blog orang lahin?!
huu gila hakak tak kembang kennn. tak sangka hakak ada peminat.



eh sebelum itu akak takde lah buta IT baru tahu kegiatan adik ni ha. dah lama dah sebenarnya.
hikhikhik. terel tak akak meyorok? terel tak? cakk..@ uuu cakk aaa! baaaa!


hadik, hadik cakap dengan cermin kee?

eh sape tak terkejut, muka sendiri add muka sendiri dik non. pandai jugak la adik ni sorok2 dengan hakak.

kalau akak perati gambo2 lama zaman kuno tu.. akak rasa daripada friendster adik ni follow akak.
ehehe. perkembangan akak. ceceh ni buat akak rasa macam artis nih. ni belum masuk dewi remaja adik dah tiru2
kalau jadi neelofa nanti taktau lah hakak. aouu.

tetiba. eh eh eh

entry akak pon adik copy ye.. hehe ni lagi akak perasan lebih ni
rasa nak masuk metro je.


adik jangan salah faham, akak tak marah langsung. akak gembira teruja eksaited. sebab akak ada peminat.
tapi kalau artis, peminat dia bagi diorang macam2, teddy bear, perfume, hadik taknak ke kirim perfume ke hanbag kak akak?
akak friendly la. jangan lerw risaww,

nnt akak bagi alamat keyh keyh. eheh akak nak minta gucci bag 3 boleh? adik kan anak doktor dgn cikgu.
mestilah banyak duit. nanti lak nak belajar kat international school. wuuuuuuu. hebatlah adik resya.

eh kat mana tadi? maafla hakak ni pelupeww.




oh ye dik, arnab hakak pon adik ada? hikhik. lawak lah adik ni. nama apa? gebit boo? instead of babbit poo?
hape ke burok nama tu dik? takde nama elok sikit keww? sedih la hakak camni adik bagi nama arnab hakak buruk2.

sobs sobs


ni sejak bila akak ada berkawan dengan lelaku rambut justin biebier lebih suck ni? akak takde kawan la dengan budak myspace bukit bintang ni. rambut apa cenggitu. akak gelis gelis. ni akak nak marah adik ni pandai2 jodoh2 kan orang ni. hamboi babap satni!



ini kawan akak lerw dik. haduiii. hape ni hape nii.. merajuk la camni.
hape ke bangang awak ni... (gaya sepah)





tengok tu adik ni sukew kan cakap dengan cermin kan! ittew tak shukew la cemniw

melenggang hai melenggang dengan tali lenggang, kalau baik hati nanti orang pon sayang

eheheh adik ni. suka buat kelakar. tak pernah buat jahat ye? eheheheh. 


oh hadik Resya Sofiya, i lap u. muah muah!! bila kita boleh jadi adik-akak angkat?





11 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

aduii macam-macam hal, nak tergelak. Dah tolong report bg pihak Sara kat FB ;)

Hxnis said...

pergh....
giler!

kau punya blog ni dah boleh masuk majalah dara.com dalam entri blog pilihan gitu.

cerita pasal diri sendiri tapi pakai gambar orang lain? pekebenda la budak2 sekarang ni. taknak letak gambar sendiri pegi cari kat google gambar pemandangan yang tenang dilihat ke.

hadoiyai..

sugar2 kapas strawberry said...

OMG syg..laki tu yg konon2 ex dia tu rasa macam knl lah.macam satu sekolah dgn linn je.hahahhaa.resya syg..u knl i ke??

cik zira said...

gile la sara. smpi mcm tu dye obses ngn sara...x phm perangai manusia zmn sekarng

Mat Nayie said...

hahaha...

sarahunny said...

@sis cherrie: thank sis! terharu

@hanis: ehe ni aku nak berangan femes ni. takde maknanyalah nak masuk remaja dara ke apa benda tah. aku pon heran.. gambar2 tu aku delete lamaaaaa dah. dia trace server google ka. haha

@cik linn: (tengah terima kenyataan bkawan dengan justin biebier rambur 4 baris)

@cik zira: budak ni pelik nii..takde koje

@mat nayie: hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

sara: ahakz..syg..cool dear.mana nk dapat justin bieber??makan hati selena gomez nti

SumBody Me.. said...

fuh..copycat berjaya la itu budak..hahah

sarahunny said...

@cik linn: hahahha. kesian selena

@sumbody: dia kental je..

jeNoL said...

nasib bek die xletak gambo aku sbg abg ko..hahaha

sarahunny said...

haha tu lah kan.. kalau tak dia kata dia pegi convo ko