Thursday, August 11, 2011

Facebook bukan Redtube bangg..

Salam ramadhan untuk muslimin dan muslimat. Ini adalah entry pertama aku semenjak aku seminggu lebih kat sini. Amacam puasa?

Kalau bertanyakan student life kat sini, alhamdulillah semuanya great. Assignment quite banyak, tapi setakat ini assignment takde menjejaskan waktu tidur aku, sebab setakat ini aku rasa waktu tidur aku masih paras melebihi waktu jaga aku. Kadang2 penat balik kelas tu macam penat menoreh getah aku rasa. Entah datang dari mana entah penat tu aku pon tak berapa pasti. Lecture aku menganga angguk2 je..balik boooom terbongkang. Assignment setakat terkebil2tu pun takde la bakar kalori lagi tulah kan aku cakap penat yang tak semena2. We can call it unknown disease

Sebenarnya sekarang ni pun aku mengantuk. Tapi sebenarnya juga aku nak mintak tolong korang-korang, kalau sudi lah kan.. please report this person.

www.facebook.com/hani.manje




aku wonder betul kenapa faker memang suka benor nama sodap2.

tapi aku berharap korang tak bukak siang2 time puasa ni. bimbang pahal berkurangan. Senang cerita jangan bukak wall dia. Just tolong report saja. Aku rasa sangat melampau lah orang yang guna gambar aku buat benda macam tu.. kalau bajet comel macam resya-nama-nak-sedap je tu aku leh maafkan lagi.

oh ye. kalau lah pemilih hani manje-lah-sangat tu ada terdrop kat sini.. Please remove my picture. Kalau memang gatal sangat2 dah tak tahan dah tu apa kata kau pergi kahwin, makin serious aku tengok. Kalau kau memang dah kahwin tapi tetap gatal jugak aku sarankan kau letaklah muka sendiri tak kira betapa pecah sekalipun muka anda, jangan risau pasangan yang dotdot mungkin akan bertemu yang dotdot jugee..eh kan aku dah tertazkirah kat kau. Please.

Alright.thanks kalau still ada yang mejenguk. Salam Ramadhan semoga puasa kita semua diberkati dan mendapat hidayah Allah swt. Jaga diri, may Allah bless you.
Assalamualaikum.

3 comments:

izwan7 said...

aku dh report.. be strong

syafiqakarim said...

haha benda ni dah banyak jadi.
ada lagi hebat..ah,aku nak usha.
sesama mahram takpe kan?
haha

sarahunny said...

@izwan: thank you beb

@syafiwakarim: ahaha. tapi dalam tu tak berapa nak sama mahram pon ada. ke kau dah usha betul2?