Friday, March 16, 2012

KawanKawan




Dengan siapa kita selalu kongsi gosip dan berita terhangat

Dengan siapa kita selalu cerita pasal craving tutti frutti dan gelakkan dia sebab bekas dia kecik tapi lagi mahal dari bekas kau yang besar?

Dengan siapa kita minta tolong pasangkan software adobe master collection sebab tak tahu macam mana nak cari serial key?

Siapa nak tegur gigi kau ada cebisan cili merah atau black pepper mekdi kat celah gigi?

Dengan siapa kita pujuk pergi kedai beger  tapi kita taknak pergi pun sebenarnya, kita nak suruh dia tapaukan bakso aje.

Dengan siapa kau nak paksa jadi model untuk jual baju lama tak terpakai kau?

Dengan siapa kau nak main tepuk2 bontot?


Dengan siapa kita nak suruh tolong angkat kain jemuran bila hari hujan tiba2 datang, hujan yang turun bagaikan mutiara..


Dengan siapa kau nak peluk dulu bila kau malu salah masuk toilet lelaki?


Dengan siapa kau nak share masalah bila pakwe kau buat tahi?


Dengan siapa kau nak paksa dengar lagu Maroon 5 sama2?


Dengan siapa kau nak tanya dia enam puluh empat kali "should i buy this dress?"


Dengan siapa kau nak menyampah bila ditengking?


Dengan siapa kau nak kecil hati bila dia taknak manja2


Dengan siapa kau nak tongtong main bowling 2set?


Dengan siapa kau selalu merajuk bila tersalah faham?


semua dengan kawan
gaduh, baik, gaduh, gelak, suka, air mata, ketawa, peluk, raba, pendapat, ketawa, tunggu bus sama2, makan, rebut ayam, gelak balik, ketawa kuat2, tutup lampu sebab dia tidur, cakap slow2 dengan pakwe sebab kawan sebelah tidur, semua sebab sayang


we used to do this, rememba?

5 comments:

blekopi said...

sara...ingat akak x?hehe...
best kan kwn camtu..cite je ape2 mesti diorang dgr punya...rindu2...

izwan7 said...

bile aku bace part 'dgn sape kite main tepuk2 bontot' aku sedar aku tbace gegurl stuffs.. heheh

sarahunny said...

@sis kopi: sis!!! haruslah ingat. dulu salu comment2. reply email. heee
i miss u

@izwan: aku harap warna pink dah menerangkan semuanya. haha. ini bukan rancangan gay

blekopi said...

sara...tulah dia..
lama xemel2...sara masih guna emel yg sama ke?

sarahunny said...

cakcak. em tak dah. jarang benor tgk email skrg. hikhik. alaaa sis kan ada fb.