Saturday, February 16, 2013

24 is very sweet and cute and loveable and nice

Aku ini dah lama nak type, aku tulis aku delete..aku tulis lepas tu aku takut melukakan hati siapa siapa aku delete, aku tulis lagi lepas tu aku macam tiada idea aku delete.

Sambil aku mendengarkan bahasa Korea berlagu lagu yang aku tak faham sepatah harom pun, aku layankan beautifulnara, mencari informasi terkini, pftt.

Dan aku terperasankan comment ini...


tua? tua? kenapa tidak sedikit menjaga hatiku ini. sobs*tarik selimut*

2 comments:

twinkle twinkle said...

hehe,,alalal,,jangan la merajuk kakk ^^

sarahunny said...

hahaaha. sabarje lah :P